top of page

UTSTILLINGER

GUD 2.0

GUD 2.0

Galleri M15, Majorstuveien 15, Oslo

15. Januar 2022 - 23 Januar 2022

Vi former verden i vårt selvbilde. Selvbildet lever av anerkjennelse. Vi skal ha de beste opplevelsene, de mest spennende livene, de vakreste husene og de kuleste tingene. Jakten på superlativene gjør oss grenseløse. Mot det grenseløse blir alle andre forsvarsløse.

 

Utstillingen GUD 2.0 leker med grenseløsheten og tanker om at mennesket opptrer omnipotent i sin kontekstuelle eksistens. Utstoppede dyr representerer en side ved mennesket som fascinerer meg, men som jeg ikke forstår. Om dyr hadde samme muligheter som vi, ville de da ha pyntet hjemmet sitt med utstoppede mennesker?

Velkommen!

POPUP TJUVHOLMEN 11.11.21 - 31.12.21. Olav Selvaags plass 4, Oslo

POPUP utstilling i regi av M35 Collective og Underground gallery Bergen.

Her stiller jeg ut med blandt andre SNIK, AFK, DOLK, Martin Whatson, Jan Tømmernes, DotDotDot, CRIB, Sandra Chevrier m.fl.

IMG_4701.jpg
IMG_4701.jpg

M35 Collective, Markveien 35 A, Oslo

M35 Colletive er et av Oslos kuleste gallerier som stiller ut innenfor sjangeren gatekunst og popart. Her stiller jeg ut orginalbiilder og Giclée trykk av høyeste kvalitet. For å bestille trykk klikk på bildet, eller følg M35- lenken nederst på siden!

IMG_4703.jpg

FARNESE EIENDOMSFORVANDLING, Elverhøyveien 8, 3113 Tønsberg

Farnese Eiendomsforvandling  er landets råeste møbel og nettverksfabrikk, samt galleri. Her er jeg så heldig å få være fast kunstner på veggene. Ønsker du en omvisning eller informasjon om tilgjengelige bilder (kun originalverk) kontakt Kjartan Farnes ved å trykke på bildet og følge lenken. 

IMG_4704.jpg

ByMedhus, Olav Brunborgsvei 6, 1396 Billingstad

Permanent utstillingsplass sammen med blandt annet BROSLO, Masarati og Art by Blue. Ønsker du å se hva jeg har tilgjengelig hos ByMedhus? Kontakt meg på mail eller telefon, eller stikk innom Norges råeste bilbutikk å se selv!

bottom of page